Consultanta Fonduri Europene

De peste 15 ani oferim clientilor noștri servicii de consultanta in vederea obtinerii finantarii si implementarii proiectelor din fonduri europene.

Certificare ISO 9001

Abordare bazata pe managementul proceselor organizatiei orientate catre client si evaluarea satisfactiei acestuia, precum si angajamentul pentru o imbunatatire continua.

Certificare ISO 14001

Standardul ISO 14001 sustine protectia mediului si are scopul de a preveni poluarea printr-un management sistematic de mediu cu privire la zonele si activitatile care au un impact asupra acestuia.

Certificare OHSAS

Standard international privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, ce ofera masurile necesare pentru controlul riscurilor in domeniul sanatatii si securitatii muncii.

Certificare ISO 22000

Certificarea ISO 22000 integreaza principalele standarde ale sistemelor de management (precum si standardul HACCP) pentru siguranta industriei alimentare.

Gestionarea Deseurilor

Reducerea efectului lor asupra sanatatii oamenilor, a mediului sau aspectului unui habitat, precum si economisirea unor resurse naturale prin reutilizarea partilor recuperabile.

Autorizatie de Mediu

Actul administrativ emis de autoritatea competenta pentru protectia mediului, prin care sunt stabilite conditiile de funcţionare ai unei activitati cu impact asupra mediului.

Solicita consultanta ISO

Oferim un pachet complet de servicii, de la proiectarea sistemelor de management, la elaborarea documentatiei, instruirea personalului ce este implicat in activitati, implementare, evaluare, audit si pana la mentinerea, respectiv imbunatatirea acestor sisteme.

Image

Avantajele certificarii ISO

Certificarea conform standardelor ISO este un element indispensabil pentru functionarea unei companii atat pe plan national, cat si international. Certificarea se adreseaza tuturor firmelor care doresc sa activeze in castig si sunt gata sa investeasca pentru a monitoriza, controla si optimiza activitatea.

Posibilitatea participarii la licitatii (achizitii publice).
Imbunatatirea imaginii companiei in fata clientilor.
Valorificarea optima a oportunitatilor de pe piata.
Imbunatatirea sistemului de management al companiei.
Conformitatea activitatii desfasurate cu legislatia specifica in vigoare.
Castigarea increderii partenerilor de pe piata interna si internationala.
image